18 mai 2009

Pynteting vi liker


De søte telysestakene fra Home & Cottage har vi fått mye skryt for. Orkideen og potta liker vi også godt. Håper den blomstrer en stund. Det nederste bildet viser ting vi solgte på Finn.no. Plutselig ble det for mye blanke ting i heimen. Noen som har opplevd det samme?

Ha en fin tirsdag, og nå er det snart en fridag igjen. Kristi Himmelfartsdag kan du lese mer om her om du er interessert.

Klem fra

7 kommentarer:

 1. Hei! Takk for hyggelig hilsen:) Håper dere hadde en strålende 17.mai-feiring også?! Vi var jo sååå heldige med været i år!!! Herlig:)

  Ha en fin uke - begge to;)

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 2. Hei. Så kjekt å få besøk av en ny blogger! Måtte jo inn her å se da vet du;) Stilig blogg du har! Rene designbloggen!!

  Koselig! Ha en fin resten av uken!!

  SvarSlett
 3. Hei!

  Blanke ting kan bli litt kaldt uten kontraster....men jeg synes det er kjempefint!!
  Jeg har mye av dette...

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Elsker blankt æ vet du !!

  Ha en flott kristi himmelfartsdag min kjære venn !!

  Goklem

  SvarSlett
 5. Det er jo greit å fornye seg litt av og til. Jeg liker også godt orkideer. Jeg liker alt blankt og skinnende også, akkurat som skjæra, men for mye er jo gjerne for mye, he,he.

  Ha en flott uke videre : )

  SvarSlett
 6. He he. Føler meg litt som en skjære selv jeg. Ha en fin dag alle sammen.

  Hilsen Ingunn :)

  SvarSlett
 7. Litt morro at du nevner "Plutselig ble det for mange blanke ting i stua" med tanke på at jeg nylig har fått sansen for blanke ting! :)

  Men jeg får vel ha den setningen i bakhodet neste gang jeg er ute å handler, så jeg ikke bare kjøper blanke gjenstander til interiøret!

  Mvh.
  Stian N. Moen / Noreen Interiør

  SvarSlett