22 mai 2009

Lekkert og lyst


Dette likte vi. Nå iler vi ut for å kjøpe nye puter. Hjemmets Gleder mannen er super, men blir snart gal av alle putene, men de er jo så lette å bytte ut. Og ganske billig og.

Er du glad i puter og?

I dag har vi en fridag fra skole og jobb. I kveld blir det tacos og besøk av 2 tyske gutter fra Goslar på 15 og 16 år som skal bo her en uke. Det blir spennende.

Klem fra Linda og Ingunn


4 kommentarer:

 1. Puter gjør så utrolig mye for et rom synes jeg, har en tendens til å pakke full sofan liitt vel mye, ikke plass til folk i den :P

  SvarSlett
 2. :) Jeg har et problem å det er HVOR skal jeg gjøre av alle putene? Her flyter det over og min mor sier alltid da hun kommer: har du no kjøpt puter igjen, med en nokså oppgitt tone!

  SvarSlett
 3. Ja,jeg er glad i puter.Ved siste opptelling hjemme var det ca.30 pynteputer inklusive de på gjesterommene. Mannen synes nok dette er litt i overkant av hva vi trenger.Hyggelig med utenlandsbesøk.For to år siden hadde vi besøk av en amerikansk jente i 2 uker.

  SvarSlett
 4. Er glad i nøytrale rom, der vi kan tilføre rommet farger og forandring gjennom tekstiler, så vi har endel puter. Bruker imidlertid ikke alle på en gang, så litt "mellomlagring" blir det.

  (Rabarbrakaken: Går an å bytte ut rabarbraen med epler, hvis man heller vil ha det).

  Ønsker dere en fin lørdagskveld. :)

  SvarSlett