27 mai 2009

Hvite gulv er lekkert
Hvite gulv har jeg falt litt for. Her er 3 bilder som har malte gulv. 2 er blanke og ett er mer matt. Er det noen av dere som har malt gulvene, og er fornøyd. Ble det like fint som du trodde?

Hilsen Ingunn


10 kommentarer:

 1. Hvite gulv er fint om det passer inn. En dag har jeg lyst til å prøve og kanskje blogger jeg. Men foreløpig ser jeg på mange andres.

  Kari

  SvarSlett
 2. Hei på deg. Har vært borti litt forskjellig av malte gulv, og har veldig sansen for det. Men...resultatet kommer veldig an på hvordan gulvet ser ut i utgangspunktet(bredde på borda/gammelt eller nytt/mellomrom mellom borda, ol) Oftest blir det finest med matt maling(blank fremhever absolutt allt)Hvitt blir også fort seende litt skittent ut, hvis sprekkene mellom hver planke er for store, siden støv og sånn fort legger seg der, og det er nesten umulig å få vasket imellom. Men slitasje tror jeg ikke du trenger å bekymre deg så mye for. Med rette maling tåler gulvene veldig hard bruk. Hvis jeg hadde hatt gammelt hus, med tregolver hadde jeg malt alle....

  Hilsen Inger

  SvarSlett
 3. hei hei.
  Vi har hvitt gulv på kjøkkenet. Helhvitt. I stue og gang har vi pusset og lakket med hvit, så der syntes treverket gjennom.
  Absolutt fornøyd med kjøkkengulvet og jeg har ikke noe problemer med at skitt og møkk syntes.
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 4. Drømmer også om hvite gulv, kanskje størst fan av de matte, har ambisjoner om å male gulvbelegg i yttergangen, bli ikke helt det samme, menmen, man tar det man har! :P

  SvarSlett
 5. Tänk att få ha sådär vackra golv. Vilken dröm.

  SvarSlett
 6. Helt enig!! Det er lekkert med hvite gulv!! Men jeg tror man må være glad i å støvsuge og vaske hvis man velger å ha hvite gulv?! "Alt" synes jo med en gang?!

  Ha en fin langhelg!!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 7. Vi har ikke direkte hvite gulv,men har en malt trapp. Hvitt. Det synes ekstremt fort med støv der, men fint er det. Trappa går ganske fort å tørke av, men et helt gulv...tror ikke det hadde vært noe for oss i allefall. Må tørke over et par ganger i uka.

  SvarSlett
 8. litt delte meninger om det med hvite gulv... vi har et feriehus med hvitmalte gulv, trestjerners. megafint, skikkelig lekkert!! skal lite til før det blir merker. noen som vet noe om hvite gulvbelegg, evt. laminat? er ute etter gulv i stua som tåler mye, barn skal leke osv...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for kommentar. Hvite gulv som tåler mye høres både praktisk og fint ut. Jeg vet dessverre ikke. Noen som kan bidra her?

   Slett
  2. Hva med tips fra dette stedet: http://www.gulvdeal.no/blogg/hvite-gulv-elegant-og-luftig/

   Slett