22 april 2009

Award - tusen takk!

Hei!
Nå har Linda og jeg fått en Award, og vi ble kjempeglade - dette er ikke hverdagskost for oss. Vi ble rett og slett veldig glade :) Tusen tusen takk ! Den kom frå den fine bloggen til Jorid Noe på hjertet. Her er utmerkelsen:

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!"

Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres. Og de som får award fra vår blogg er"


Hilsen Linda og Ingunn

8 kommentarer:

 1. For en fin og inspirerende blogg du har!
  Takk for koselig kommentar på bloggen min!

  Kommer gjerne igjen hit!

  SvarSlett
 2. Grattis til dere for en velfortjent Award!Her inne er det alltid noe inspirerende og fint og titte på.Lenge siden sist,har så og si vært uten nettverk i flere uker.Håper at det blir helt iorden snart,blir så lei!klem

  SvarSlett
 3. Kjære, Linda og Ingunn!!

  Tusen takk for kjempe-flott award!! Nå ble jeg glad!! Jeg legger mine awarder på en egen side! Håper det er greit?!

  Ha en fortsatt fin uke!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 4. Takk og takk. Jeg blir alltid så glad når noen skriver til akkurat meg/oss. Min datter på 17 og meg. Dattera mi tar bilder og jeg skriver. Og har litt mer tid til å klekke ut innlegg kanskje.

  I sommer skal min datter og sønn på 15 jobbe på Tusenfryd. Da skal jeg være hjemme litt og lære meg hennes fotoapparat. Selvom jeg ikke er superung må jeg vel lære tenker jeg. Da kommer det kanskje litt mer bilder av heimen og egne prosjekter.

  Sov godt om du er våken.

  Klem fra ingunn

  SvarSlett
 5. Aller først: Tusen takk for hyggelige ord til meg, og at du besøkte bloggen min!
  Jeg synes det er kjempekoselig å "bli kjent" med" nye bloggere.
  Gratulerer med flott award! Den var veldig fin.
  Du har en fin blogg, så jeg kommer nok tilbake senere her.
  Ha en fin dag!:)

  SvarSlett
 6. Hei Ingunn!
  Takk for titten på bloggen deres! Imponerende arbeid dere har lagt i disse sidene. Mor og datter - et flott team! En riktig gjennomført interiørdesign i huset, til stor inspirasjon. Nå forstår jeg omfanget av din lidenskap :)

  Hege (kollega)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for Awarden :O) Det varmer virkelig :O)
  Spesielt nå som jeg er inne i en litt lei periode, men kommer nok sterkere tilbake ;O)

  Ha en fin dag!

  Kirsti

  SvarSlett