10 mai 2010

Lekkert med gråmalt gulv


Nydelige interiørbilder lånt fra Schöna Hem. Se mer her om du liker stilen. Nå er mandagen over og da går resten av uka som en lek. Lek og lek; arbeidslivet er jo alvorlig nok, men det er veldig tilfredsstillende å ha en jobb over mange år. Selv har jeg vært nesten 10 år i samme stilling, og det føles ikke kjedelig ut. Det skjer noe nytt hele tiden i kundebehov, vårt produkt og vår tjeneste og det håper jeg fortsetter.

Ha en fin uke.

Er det kaldt hos deg og?

Klem Ingunn

3 kommentarer:

 1. Hei igjen Ingunn og på nytt takk for oppmuntrende ord på bloggen min fra deg. Det varmer, og med det samme, det er kaldt her også. Jeg spurte ei hutrende dame som sto å ventet på bussen i dag da jeg var en tur på butikken: Tro hvor han var da han skrev: "Kom mai du skjønne milde"? Ikke i Trondheim i alle fall. :)

  Du er vel blant det en kan kalle en sjeldenhet i dag, 10 år i samme jobben. Slik var normalt tidligere, da det var om å gjøre å holde seg i ro på samme plassen. Nå virker det som det motsatte. Trendene forandrer seg, men akkurat den trenden skulle jeg tro hadde vær like greit å holde slik som den var. Tror jeg. :)

  Nå drister jeg meg igjen til å uttale meg litt om interiørsiden også, selv om jeg muligens er på tynn is, kaldere er det ikke her heller :) . De gulvene minner meg om tiden jeg var barn og ganske ung, eller mye yngre enn nå. :) Da ferierte vi mye i Selbu på hjemgården til min mormor. Der var det slike grå gulv, mulig at det er derfor jeg også synes det er stilig. Minnene rotes litt opp mot en tid med ikke så mange bekymringer som en må ta med seg som nå. Jeg hadde ikke nektet på slike tror jeg, om "sjefen" hadde bestemt. Ikke hadde det vel hatt så stor virkning heller... :)

  Håper det går greit med feiringen for Linda og at hun husker å sove mellom slagene. Kanskje finne kameraet i mellom også, kanskje hun har stemme igjen etter 17. også. :)

  Ha det godt igjen, så blogges vi og om 14 dager er det snart enda ei ny helg...Ha fortsatt en fin dag med deg selv og dine!

  SvarSlett
 2. Ja!!! Jeg har sånn gulv! *hyper* Og er superduperfornøyd :o)

  SvarSlett
 3. Hallåen, jeg elsker de gråmalte gulvene, mye finere enn hvite mener jeg. Her i huset har vi bare moderne gulv, men en dag kanskje?

  Klem,
  emma

  SvarSlett