02 mai 2010

Lyst og fint

Dette er en stil jeg ville valgt om jeg skulle valgt i dag. Det er så fint med hvitt med lysekrone og gamle og nye hvite og beige og brune ting. Les mer her på BoligPluss om du er interessert. Gjerne noe som har en historie. Vi valgte sort og hvitt for 3 år siden, og er nå litt mer over i duse farger. Dette førte til at et sort teppe i yttergangen skulle skiftes til et beige. Vi bestilte og betalte og så ringe butikken og sa at de hadde klippet feil, og at vi ikke fikk teppet allikevel. Det var siste rest av et flott teppe i 100% ull. Jeg ble ganske trist, og har ikke orket å sjekke kontoen for å se om vi har fått igjen de 2.500 kronene.

I morgen skal vi til Fredrikstad på fotballkamp. Sønnen spiller og det skal bli kjekt. I dag er Hjemmet Gleder mannen på spillejobb i et bryllup på Brøttum. Han er på vei hjem snart. Jeg får rydde klær og ta opp brød og komme meg i senga.

Takk for koselige kommentarer alle sammen. Ses snart her i blogglandia.

Klem Ingunn

5 kommentarer:

 1. Ja..det er en behagelig dus stil:)
  ha en fin søndag
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Kjempelekkert..og gratis å drømme iallefall.
  Ha en fin fin søndag

  SvarSlett
 3. Jag håller med. Fina, behagliga färger. Ha en fin dag. Min lilla son (1 år) har just lärt sig säga fotboll. :-) Kram alexandra

  SvarSlett
 4. Hi
  i very like a white wardrobe with glass really trendy now.whether this newspaper???

  SvarSlett
 5. Vakkert! Nydeleg stil! Inspirerande bilder!
  Ha ein fin dag, og ei vakker, ny veke! Lykke til med fotballen!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett