12 mars 2011

Lørdag og friLørdag er herlig, og i dag er det så fint vær i Oslo! Sønn og meg bestemte oss derfor å gå på ski (eller jeg  bestemte kanskje?). Solkrem og ski ble funnet frem, og Hjemmets Gleder mannen kjørte og vi gikk til Linderudkollen for sjokolade med krem. 

Viser et par bilder av stua over. Øverst viser jeg kroken vi bruker aller mest. Fordi TVen står der. Spiser vi mørke ting der legger vi på et par pledd. Lurt å spare en nesten hvit sofa. Apropos hvitt. Lyse farger likes nå bedre enn sort - se sort spisebord. Bra da at en duk kan bidra. :)

I dag blir det biff med broccoli som tilbehør og TV-kveld. Godt med rolig helg før deadline-uke.... 

Ha en fin helg. 

Klem Ingunn 

PS! Synes du huden min er fin på bildet er det Obagi sin ære. Anbefales! 

5 kommentarer:

 1. Huden din er jo rene ferskenhud, så hvis dette er Obagi sin ære, skal jeg jammen prøve disse produktene... Jeg likte godt lysekronen du har over spisestuen. Nyt resten av lørdagskvelden med biff på menyen. Her er det tapas, med noe godt å drikke attåt.

  SvarSlett
 2. Du ser så sprek og flott ut der du står...med en nydelig hud:)Flinke har dere vært og,på ski..
  ha en kos lørdag med biff,her er det hjemmelaget pizza på menyen:)
  klemklem

  SvarSlett
 3. Så deilig med skitur blitt lite av det her i år
  Herlig bilde av deg

  SvarSlett
 4. Åå så koselig å høre fra deg igjen! :)) Herlig ute nå som vårsola endelig har begynt å varme igjen! Jeg var ute frivillig for første gang i vinter i går jeg, hi, hi, hele familien, store og små, i arbeid med å måkke frem terrassene! Vi har MYE snø i år må vite, sukk, men nå som terrassene kom frem ble det straks vårstemning! ;)) Ha en fin ny uke, og lykke til Deadline-uka!

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett