01 mars 2011

Konsollbord ferdig malt

Bord bak sofaen er nytt for oss
Nærbilde av konsollbord og litt nytt fra Kid

Bordet etter ett strøk med beis (mål 70 x 27 x 2 m)

Her er konsollbordet bak sofaen på plass. 2 strøk beis, en handymann og sønn var det som skulle til. Lampene er fra Lampemagasinet, og krukke med lys er fra Kid.

Vi brukte to strøk Liberon bistrot lakk mørk eik silkematt. Materialet var furuplanker (hobbyplater) som vi fikk sagd til etter mål (bredde og lengde). To og to planker er satt sammen (skrudd og limt sammen) for å lage litt tykkere planker. Bena er festet til toppen med vinkeljern i metall (ikke helt optimalt, men stabilt nok om det står på et sted ingen dulter borti...)

Jeg tok litt bilder fra heimen når jeg først var i gang. Vi har flyttet på bilder, slik at det med varmere og mørkere farger nå henger nærmere sofaen med mørkt tre som til.

Her går det i jobbing, og min kjære har spesielt mye å gjøre. Deadliner og kunder er noe vi begge merker, men negativt stress forsøker vi å unngå. Det gjør kroppen klar for fysisk innsats, og det er ikke bra i lengden om man jobber på kontor som vi gjør.

Ha en fin dag. Har du noen prosjekter på gang for tiden?

Klem Ingunn

10 kommentarer:

 1. Hei!

  Var ikke så lett og se på bildet, men det ser veldig bra ut.

  Jeg også har laget en kopi av et slettvoll bord. Med litt hjelp fra noen elever på sveiserlinja og ei flink venninde, så ble resultatet veldig bra.

  Elsker Slettvoll, men prisene deres er til å dø av.

  Ha en fin uke videre.

  Sol fra Ålesund!

  SvarSlett
 2. Konsollbordet ble kjempeflott. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Åh så fint det blev!!! kjempefint!!! Superfint har du det hemma också :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for veldig hyggelig kommentar! Tror du er litt vel optimistisk på mine vegne, men takker for kompliment. :)

  Så lurt å lage konsollbordet selv! Slik har jeg veldig sansen for. Hente inspirasjon, og så lage noe lignende til en mye mer behagelig pris. :) Og flott ble det!

  Klem

  SvarSlett
 5. Hallo Ingunn!

  Dette ble da riktig så stilig. Som seg hør og bør i dine omgivelser. :) Kunne god ha stått litt lenger bort i gate, på selveste...Gata som jeg deler litt av navnet med.

  Hei så lenge i overfylte Oslo, nå får dere snart mer plass igjen. :) God helg!

  SvarSlett
 6. He he. Ja. I dag var det fullt i Oslo på premieutdeling.

  SvarSlett
 7. Dette ble jo bare lækkertsmækkert!!

  Nå har jeg bestillt ny taklampe, nud-ledning, kjøpt meg dimmer så alt er klart til taklampa kommer i hus. Gleder meg som en unge. Jeg tror også det blir mer rolig og ryddig med den lampen.

  SvarSlett
 8. Spennende Living White. Lamper er viktig. Selv har jeg lyst til å kutte ut en stålampe som går over bordet i en stoooor bue. Det blir litt tungt. Og kanskje litt for ungdommelig for meg (he he)

  SvarSlett
 9. Så utrolig fint det ble. God idè å ha det bak sofaen, så får du plass til litt lamper og pynt der også :)

  SvarSlett
 10. Hei Ingunn, så fint ble denne. Jeg lurer på om størrelse av dette 🙈 var dette rundt 30cm bredde? Takk

  SvarSlett