15 mai 2010

Nå kommer finværet!

Nå er det endelig varmere i Oslo. Sommerklærne har ikke blitt brukt ennå og til og med vårklær har det vært for kaldt til å bruke, men nå kommer finværet om få dager. :)

Vi gleder oss til å grille og kose oss og ha besøk. Mat og gjester er noe vi liker. Her viser vi borddekking fra i fjor i mai, grillen vår med den friske grønne puta som kostet 20 kroner! og bilde av sønn og mor. Vi ligner jo litt  - ikke sant?

Ha en fin dag, og kos deg dagen før dagen og.

Klem Ingunn

6 kommentarer:

 1. Herlige bilder! Håper på sol og varme til 17. mai. Var ute å plantet litt tidligere og da åpnet himmelen seg så jeg så ut som en druknet katt :) Trøster meg med at det nok var bra for plantene..

  Ha en super kveld og deilig 17. mai!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 2. Ja,nå får vi inderlig håpe varmen og finværet kommer til oss i øst og, det har vært trist en stund... Syns det kommer etter 17.mai da, men ...
  Flott bilde av deg og sønnen, dere ligner på en prikk;o)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Ja, her i nord har vi endelig fått vår - nesten sommer egentlig - for nå er det allerede tett opp under 20 grader her i skogen, og i går var det like varmt :-) Syns vi fortjener dette, etter lange vintermåneder med sprengkulde i ukesvis av gangen. Nå er all snøen borte, og vi har fått ryddet masse rundt omkring på tomta disse fridagene; herlig! Og fremdeles har vi morgendagen foran oss... :-)

  Ha en flott 17. mai!
  PS: Ja, dokker ligner veldig :-) DS

  Mvh
  Janna

  SvarSlett
 4. Vi får krysse fingrene for at det hvertfall ikke regner i morgen. Ha en fin 17.mai.

  SvarSlett
 5. Fint bilde av dere :) Fin stripekjole! Nå vil vi ha en varm sommer, god 17. mai!

  SvarSlett
 6. Hei, og takk for hyggelig melding på bloggen min! :)

  Du har en nydelig blogg, jeg legger meg som følger! Håper dere får en flott 17.mai-feiring i morgen! :)

  klem

  SvarSlett