21 oktober 2013

Høsten er fin

Nå har vi ryddet bort utemøbler og byttet dekk på bilen. Og kost oss med kortspillet bondebridge. Vi bruker appen bondebridge for å holde rede på hvem som vinner hver omgang. Uten blyant og ark. Gjør det enda morsommere å spille.

Se her om du vil prøve: magneroald.priv.no/bondebridge 

Vi fikk også hengt opp tre nye bilder på veggen vår. De hang oppe i både huset og rekkehuset, så nå var det på tide etter 11 måneder.

Sønn er hjemme på høstferie. Det er så koselig. 10 dager med 3 i heimen. Han har så mye å fortelle etter tur i Israel og overnatting ute i det fri og masse trening. 

Ha en fin uke. 
1 kommentar:

 1. Hei kjære Ingunn! Så delikat den er den nye leiligheten!! Ble også veldig fin den nye familieveggen! :))

  11 måneder... hjelp, tiden flyr! Det til tross for at 2013 ble et av de lengste årene jeg har hatt fordi jeg måtte gjennomgå en steintøff medisinsk behandling med de mest vanvittige bivirkninger, har vært fullstendig utmattet det meste av tiden, men behandlingen ble avsluttet for en uke siden og jeg kjenner jeg blir bedre for hver dag som går! -Tåken har lettet! ;) Utrolig hva man orker når man må... :S

  Jeg tok ned familiebildene våre for å male veggene sommeren for... ja det er vel snart to år siden... og de har... kremt... enda ikke kommet opp på veggen igjen! ;) Nå ble eg inspirert til å gjøre noe med det! ;)

  Ha en fin uke! :0)

  Stor klem, Ann,
  Glassveranda.

  SvarSlett