06 oktober 2012

Kjøkken og muligheter


Øverst ser du et kjøkken vi kunne tenke oss, men uten profilerte dører. Under ser du vårt nye kjøkken om kort tid. Vi vurderer nye skap og skuffe-fronter hos HTH eller spraylakke de hos Molec.

Har du erfaring hører jeg gjerne fra deg.

I dag kommer det gjester og det skal bli koselig. Reker med mer står på menyen og sola skinner.

Sønn øvelseskjører og vi voksne skal på trim.

Ha en fin helg kjære leser.7 kommentarer:

 1. Så fine gråfarger du har valgt! Vi har også brukt mye helt rene grå, du slipper at de bryter over i andre farger når lyset endrer seg. Våre er noe mørkere, fra 2000-N til 5000-N, fordi vi har ønsket mer dybde, men 1000-N og 1500-N som du har valgt er veldig fine til hele rom og store flater.

  Er du fornøyd med strukturen i dørene, og plassering av hullene på håndtakene, er det jo enkelt å få akkurat den nyanse du ønsker hvis du lakkerer dem. Bare sjekk type maling/lakk de bruker. Der jeg sjekket (hos en malerforretning) brukte de vanlig jotun interiørmaling, og det synes ikke jeg virker holdbart nok (vi bruker gulvmaling på møbler...). Siden Molec har industrilakkering også, har de forhåpentligvis mer herdige lakk/malingstyper.

  Har du fått noen priser (pr dør/skuff) derfra ennå?  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for hyggelig melding. Jeg venter på priser både fra Molec og HTH. Problemet er jo at man synes alt haster når man vil endre noe.

   Du har det veldig fint hos deg. Kanskje fint å gå litt mørkere enn lys antikk som vi har i dag i alle rom? Jeg må høre med min kjære også. Han har så god smak. Ha en fin-fin helg.

   Slett
 2. Da har vi fått priser og valgt spraylakkering, og skal levere dørene første uken i januar. Veldig spennende. Bilder kommer.

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Høres ut som et godt valg. Enig med Linnette i at en interiørmaling ikke er holdbar nok. Lett å skalle av ved bruk. Og det må man i alle fall regne med på et kjøkken. Ser frem til å se det ferdige resultatet. :o)

  Ønsker deg en god start på en ny uke!


  AW

  SvarSlett
 4. vi har furukjøkken og lakkerte det i eggehvit hos en billakkerer for 3500,- syns det ble en kjekk fornying til en slikk og ingenting. Holdbarheten på det er upåklagelig! lykke til med valg

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for innlegg. Det var godt å lese. Ha en fin uke :)

   Slett