06 september 2012

Vi har kjøpt leilighet :)

Klikk på bildene så ser du mer


Det er så spennende - vi er ennå litt overrasket over at vi fikk den. Adressen er Grefsenkollveien 21, og den er på 121 kvm inne og terasse 69 kvm. 10 etasje og bygd i 2007. Det er utsikt, stoor stue, 3 soverom, 2 bad og garasje og egen smørebod for ski :)

Vi er tre til vanlig og i år blir det fin utsikt til jul (vi overtar 15. november). Nå blir det bilder, takst og visning fort her. Megler er valgt alt. Aase fra Krogsveen :)

Her er annonsen på finn: http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=36620420&PRICE_FROM=7000001&sort=1&areaId=20529&PRICE_TO

Ingunn med fam.

5 kommentarer:

 1. Grattis, så spennende! Så utrolig flott utsikt dere får. De store vinduene på stua var bare helt topp!
  Klem Bjørg

  SvarSlett
 2. Gratulere så mye og ikke minst den utsikten da, herlig ☺
  Riktig fin helg til deg ☺

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer. Nå er det foto og tekst her og ut på Finn.no fort. Noen som trenger en hvit sofa?

  SvarSlett
 4. OJ!!! Ja det var jammen ikke noe tull til utsikt heller!! -"Top-of-the-world"-utsikt!! :D Der blir det nok helt magisk å sitte å nyte utsikten og solnedgangen godt tilbakelent i en godstol med et glass vin og bena høyt hevet etter en lang arbeidsuke! ;) (Eller i SPAet! -Et utendørs Jacuzzi har du jo nemlig GOD plass til på terrassen nå! ;))) Sole seg uforstyrret går nok også fint på denne terrassen! Herlig! Det som også er fint med å ha terrasse høyt over bakken er at du aldri kommer til å se en eneste mygg mere ettersom de trives best nære bakken! ;) Gratulerer SÅ mye!! En flott leilighet med mye plass var det jo også! Blir nok bittelitt vemodig også å skulle kvitte seg med huset, men jeg tror det fort blir glemt når dere har kommet på plass i nyleiligheten! ;) Skikkelig kongeleilighet var det! :)) Masse lykke til med utflytting, og innflytting, blir nok litt pes mens det står på, hi, hi, men du får fokusere på hvor herlig og spennende det blir å pynte juletreeet i nystua! ;)) Ha en fin ny uke! :0) Stooor klem, Ann.

  SvarSlett
 5. Takk for koselig hilsen fra min favorittblogger Ann. :)

  Nå ordner vi til fotografering og takst og salg. Og jammen har du rett. Det er litt jobb! Ha en fin søndag videre.

  Klem Ingunn

  SvarSlett