11 mars 2012

Helg og sol!Det er så fint i Oslo i dag. Sol og fint vær, og snøen smelter. Denne vinteren har vært så mye lettere å komme gjennom enn de to forrige. Da var det snømåking og kaldt lenge.

Her viser jeg bilder fra nettet som inspirerer meg om dagen. Det er så fint med natur inn i huset. Hva tenkte jeg når jeg ville ha alt i sort/hvitt? Og hvorfor ville jeg ha lilla puter? Smaken endrer seg på 5 år, men heldigvis har vi beholdt alle de store møblene og bytter kun ut småting. Det er jo både kjapt og rimelig. Viser dere de nyinnkjøpte småtingene snart.

Ønsker deg en god søndag.

Klem Ingunn

8 kommentarer:

 1. Ja man endrer smak :) Greir å ha basismøblene tidløse og heller bytte ut småting.

  Ha en flott søndag.

  SvarSlett
 2. Flotte bilder! Masse inspirasjon. Hvor har du funnet bildene?

  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Leter det frem i morgen :)

   Slett
  2. Her fant jeg bilder som lovet:

   http://www.skonahem.com/inspiration/Inspirerandehem/Svartvitt-och-nyanser-av-gratt

   Slett
 3. Hei Ingunn! :)) Veldig koselig å se at du blogger igjen!! Har vært innom her et par ganger, men det har vært ganske så stilt her inne, så jeg begynte å bli redd du hadde "lagt opp"! Ja om det er noen trøst så er ting i stadig forandring her hjemme hos oss også, men sånn blir det gjerne, og kanskje spesielt når man er interiørinteressert! ;)) -Og så er det jo så godt med litt fornyelse nå om våren! ;) Ville bare fortelle deg at jeg kommer "ut av bloggeskapet" med et brak denne måneden (Månedens blogger i Boligpluss). Har ikke skrevet noe om det på bloggen enda, men et eller annet må jeg vel kanskje skrive i løpet av helgen, men må ihvertfall vente til jeg får tak i magasinet selv litt senere i dag, hi, hi! :)) Tusen takk for all hjelp i startfasen med bloggen, og støtten din hele veien, -uten din hjelp i starten hadde kanskje Blogglandia aldri funnet meg, og dermed heller ikke Boligpluss! ;) Tror jeg hadde bare 1 fast leser den første måneden jeg blogget, og det var deg snilleste Ingunn!♥ Vel, tvi, tvi til meg, kun et par av mine beste venner og ellers ingen i hjembyen min vet at jeg blogger, så dette kan bli en litt i overkant spennende uke... :D

  Jeg ønsker deg og dine en riktig fin helg! :0)

  Stor klem, Ann.

  SvarSlett
 4. Så koselig å lese Ann. At jeg har betydd noe for din blogging er nesten ikke til å fatte. Din blogg og du er så ekte og kunnskapsrik og opptatt av leserne dine. Og huset deres, og det dere har gjort, er veldig innholdsikt. Med så mye gode løsninger.

  Ønsker deg og dine en god helg, og skal kjøpe Boligpluss med en gang det utkommer!!!

  Varm klem Ingunn

  SvarSlett
 5. Hei!
  Ønsker deg en fin onsdag :)
  Vil du vinne et gavekort på 300 kr fra Solstrand Interiør kan du
  prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett