21 september 2011

Min leilighet...

på 80-tallet så jeg på Finn i dag. Her er bilder:


Jeg har gode minner fra denne boligen. Den var så lys og fin. Selv hadde jeg hvite vegger, og blått og litt rosa. Og hvite potter med grønne blomster. Men dette er jo så mye finere. :). Se mer her om du vil.

Ting endres. Jeg ga 1/2 mill. kroner den gangen, og tapte faktisk da jeg solgte den og flyttet til min kjære, giftet meg og fikk barn. Det var faktisk min 3 leilighet i Oslo, og jeg var kun 25 år da jeg kjøpte.

Nei - nok mimring. Nå må jeg høre sønn i psykologi, lage middag og jobbe (legge ut sykepleierstillinger for kunder).

Ha en fin dag. Høsten er herlig!

Klem Ingunn

6 kommentarer:

 1. Så nydelig leilighet!:) Der kunne jeg bodd, ja!

  SvarSlett
 2. Først slo det meg, nå har det rabla for a Ingunn, ellers så har kulden kommet for fort. Levde hun på den tiden da? Tenkte jeg.

  Så fikk jeg summet meg, tenkte over kompanjongen, hun med kameraet. Linda. Hun er jo datteren, så det kunne jo tenkes at det er hodet mitt det er noe galt med. Nå får det være nok av komplimenter for denne gangen, men må si jeg roter litt i mellom - kunne godt ha vært søsteren. :) Nå skal jeg forsøke å huske at datteren er yngst...

  Stilige bilder i dag også, som får meg til å tenke at jeg er en utgammel og svært så gammeldags mann, med egenskaper for å rote som ingen kan misunne meg.

  Ha en fin uke og vær ikke beskjeden etter hvert som jeg kommer meg skikkelig i gang igjen. Stikk gjerne innom, når som helst.

  SvarSlett
 3. Humrer her jeg sitter Karl. Du er en kunstner med ord. Ikke rart det er givende å blogge. Rot er fint, men jeg må liksom ha litt kontroll og ro rundt meg. Sikkert fordi det er så rotete i hue!

  Ha en fin kveld. Stikker innom deg så klart. Anbefales andre og.

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 4. Lyst og lekkert ja .. :o)

  Men regner med du hadde det likeså fint da du bodde der .. for god smak det har du :o)

  Håper du får en super uke - klemmer!

  SvarSlett
 5. Hej, vad kul att hitta till denna fina blogg!
  Glada hälsningar från stockholm :-)
  Susanne

  SvarSlett