02 juli 2014

Ferie har startet

Nå er det ferie! Vi har vært i bryllup i Mandal og skal til Abtibe i Frankrike 18. Juli.  Ellers tar vi turer i Norge. Og arrangerer en liten terassefest. 

God sommer! 



















6 kommentarer:

  1. Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for?

    you make blogging look easy. The overall look of your website is wonderful, as well as the content!



    Also visit my webpage: Indianapolis basement wall crack repair ()

    SvarSlett
  2. Hei flotte damen! SÅ utrolig lekker den kjolen din var! Ser ut til at du har hatt en fin sommer, skulle bare mangle med den nye terrassen din, herremindag for en herlig uteplass! Håper turen til Frankrike ble en fin opplevelse. Ble Frankrike på oss også, ja i år også, hi, hi, noen steder MÅ man bare vende tilbake til.
    Ha en fin førjulstid! Jeg har siste året vært litt dårlig på å besøke blogger... også min egen! :D Kunne ikke begripe det da du slakket ned på bloggingen, men nå skjønner jeg, det går litt i rykk og napp og slikt..., dels griper livet inn og endrer på ting, dels føler man seg litt på utstilling, dels føler man seg selv litt umotivert og da har det heller ingenting for seg å skulle inspirere andre, mens i andre perioder går alt på skinner og man bobler over av inntrykk og ideer og glede og bare må dele.... i rykk og napp ;) -Og slik har sikkert de fleste det over en femårsperiode så slik må det bare være ;) Ville bare sjekke at du er i skinnet fremdeles, hi, hi, og det ser du da heldigvis absolutt ut til å være!

    Stor klem, Ann,
    Glassveranda.

    SvarSlett
  3. Takk for hyggelig melding Ann! Favorittbloggeren min.

    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  4. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

    SvarSlett
  5. Awesome work. Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share.

    SvarSlett
  6. Awesome blog, i always enjoy & read the post you are sharing!
    Thank for your very good article...!
    ตารางคะแนนลาลีกา

    SvarSlett