27 februar 2011

Nytt konsollbord


Slettvoll på Skøyen har en fantastisk butikk. Anders og jeg dro innom der en dag, fordi vi var i nærheten.  Der oppdaget jeg konsollbord til å ha bak sofaen. Det kostet 9.290,- og derfor satte Hjemmets Gleder mannen i gang i går (sammen med sønnen Anders) og se hvor fint det blir. Total pris ble på under 1.500 inkludert malekost og alt.

I morgen blir det strøk nr 2, og tirsdag skal jeg vise deg resultatet.

Linda og jeg fant lampene på Lampemagasinet på lørdag (10 minutter på seks) så her nøles det ikke.

Har du noe bak sofaen og liker du det? Det blir som en ekstra bred vinduskarm.

Ha en fin uke kjære bloggeleser.

Klem Ingunn

10 kommentarer:

 1. Lekkert med sånn konsollbord
  og så lurt å lage det selv

  SvarSlett
 2. Konsollbord er kjempestilig og særlig mellom vindu og sofa, hvis man har sofa foran vindu. Kjempeflott med en handyman som tar saken,,,

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarer og at du har lagt deg til som følger på bloggen min. Det er godt med "backing" fra erfarne interiørbloggere ute i blogglandia. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. hei hei! hyggelig at du kikka innom min blogg, så fin din er, likte veldig godt bordet og i det hele tatt ser det veldig fint ut hjemme hos dere ;)
  ha en super uke

  SvarSlett
 5. Dette ble bare dritbra!!!

  Jeg har jo et ekstra konsollbord stående på soverommet av alle steder, kun av den grunn at jeg ikke har noen steder å gjøre av det. Jeg var jo en gang i tiden inne på å sette det bak sofaen men jeg prøvde aldri. Kanskje jeg skulle prøve å dra det frem å sette det bak howarden....hm....

  SvarSlett
 6. Ohh det der er ju kjempefint!

  SvarSlett
 7. Så fint det ble med konsollbordet. Vi har faktisk planer om nøyaktig det samme. Har også sett på konsollborde til Slettvoll, men det svei for mye for lommeboka. Så vi skal kjøpe hobbyplater og beise. Men andre prosjekter først.

  SvarSlett
 8. Hva med å bruke Malm bord (til sengen) fra IKEA? Jeg tror det blir løsningen hos meg...

  SvarSlett
  Svar
  1. Lurt. Kan du lenke til produktet?

   Ha en fin dag. :)

   Slett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett