12 juni 2009

Stue til inspirasjon
Denne stua er lekker synes jeg. Gamle stilfulle møbler i rolige farger som harmonerer. I dag er det endelig fredag. Ukens beste dag. Vi skal i selskap til naboer vi ble kjent med da vi bodde i rekkehuset. Vi har alle flyttet, men holder kontakten, noe som er veldig koselig (min mann spiller og synger med 2 av mennene også). Gave er kjøpt og pakken ble sommerlig og fin. Ikke lett å finne noe, men valgte til slutt noe fra italienske Alessi.

Ha en fin fredag, og ikke slit deg ut før ferien. Det er visst lurt å trappe ned før ferien i følge eksperter på arbeidsliv.

Klem

6 kommentarer:

 1. Fin stue, den lampen likte jeg godt! Kos dere i selskap, og ha en fin fredag!
  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Oj, rekkehuset er helt likt rekkehuset jeg vokste opp i/hvor mine foreldre bor.

  Disengrenda borettslag?

  Fin blogg forresten:)

  SvarSlett
 3. Hei Ingunn :-)
  Så mange flotte innlegg du har kommet med siste tiden! Har så dårlig samvittighet for at jeg ikke har rukket å lese alle, men jeg kommer sterkt tilbake!

  Håper helgen din blir flott!

  Klem Jorid

  SvarSlett
 4. Ja fint med slike naturfarger. Ha en riktig fin kveld og helg videre:)

  SvarSlett
 5. Så morsomt! Det kunne jo ha vært en helt annen leilighet/sted, men det var noe med vinduer, trappe"sprinkler" osv som gjorde at jeg syntes det lignet så veldig!

  Takk for kommentarer på bloggen forresten:) Jeg er ikke så veldig aktiv om dagen. Men flytter inn i ny leilighet på mandag:)

  SvarSlett
 6. Takk for koselige kommentarer. Morsomt at du Anniken har vokst opp i rekkehusene vi bodde i.

  Festen hos Anka og Erik var utrolig koselig. Utsøkt grillmat og ennå bedre selskap. Og de har det nydelig. Fikk lyst å ta bilder derfra og legge på bloggen. Neste gang får jeg spørre vertskapet.....

  SvarSlett