06 januar 2010

Lekker seng




Her er mine yndlingsfarger om dagen. Hvitt og beige. Grått liker jeg også godt for tiden. Både i klær og interiør. Det myker opp det sorte og hvite som jeg likte godt før.

Nå er det iskaldt i Oslo. Når jeg drar til jobb og hjem igjen har jeg vindbukse utenpå bukse. Deilig å ikke fryse når det er nesten 20 kuldegrader. Varm pelslue har jeg også - og det er jo bare flaks at jeg kjøpte meg det i høst.

I dag har jeg kjøpt noen fine dype tallerkener som ligner på Lene Bjerrre. Det var 30% og butikken var Pytt i Panne. Bilde kommer i morgen.

Sov godt enten du liker farger eller ikke.

Varm klem Ingunn

8 kommentarer:

  1. Hei!!! Vakre bilder! Fant deg via nib! Så fin blogg du har, måtte bare legge meg til deg jeg:-) Er helt enig med deg... Hvitt og beige er det jeg også har falt på nå etter jul... Deilig å ha det litt nøytralt igjen! Kommer snart innom deg igjen!
    Ønsker deg en god natt:-)

    Klem Kari

    SvarSlett
  2. Delikate farger - nå fikk jeg lyst til å finne senga ja :o)

    Ha en god natt :o)

    SvarSlett
  3. Fine bilder, der..kjenner også at det er deilig med det helt lyse og så grått, da...er veldig gla i grått nå.
    Ha en fin dag.
    Klem

    SvarSlett
  4. Happy new decade to you Ingunn! I will follow you much more closely in 2010! Nu laegger jag till dig paa min blog roll saa att jag inte missar naagot spaennande! Happy week! Kram, Monika

    SvarSlett
  5. Krispiga och vackra bilder! Kram Alexandra

    SvarSlett
  6. Liker de samme fargene selv. Ha en nydelig vinterdag videre.
    //Christine

    SvarSlett
  7. Godt nytt år Ingunn, nydelige interiørbilder du viser...
    Klem...Ellen

    SvarSlett
  8. Enig med deg. Jeg elsker beige og hvitt. Deliakte farger som passer så fint sammen. Kunne godt tenke meg å krype opp i den sengen der i natt :)

    SvarSlett